Volledig scherm
© Menno Boon

Bange vrouw sluit zich op in slaapkamer voor agressieve kennis in Breda

BREDA - Een Bredase vrouw heeft zich in de nacht van donderdag op vrijdag in haar eigen slaapkamer opgesloten, omdat een bekende van haar de woning was binnen gedrongen. De man zou haar bedreigd hebben.

De bewoonster van het huis in de wijk Brabantpark had de politie gebeld omdat een man haar woning was binnen gedrongen. De man zou een bekende van haar zijn. Ze vertelde dat de man die nacht voor haar voordeur stond, dat hij had geroepen dat ze open moest doen en dat hij haar kapot zou maken. 

De vrouw (51) was zo bang, dat ze zich op had gesloten in haar slaapkamer. De man is via de schutting en de achterdeur binnengekomen. 

Toen de politie bij het huis aanbelde, werd er niet open gedaan, maar agenten hoorden de vrouw vanuit de slaapkamer roepen. Met haar toestemming werd de voordeur geforceerd. In de woonkamer lag de man op de bank. De man is aangehouden voor huisvredebreuk. In zijn kleding werden enkele ov-chipkaarten gevonden en een bankpas en een rijbewijs. Deze stonden niet op zijn naam. De man zei dat hij ze gevonden had. 

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (51%)
  • Oneens (49%)
368 stemmen