Volledig scherm
© Thinkstock

Auto total loss bij verkeersruzie op A4 bij Woensdrecht: Duits voertuig rijdt door

WOENSDRECHT - Bij een verkeersruzie op de A4 ter hoogte van Woensdrecht is de auto van een 55-jarige man uit Roelofsarendsveen woensdagavond rond negen uur total-loss gereden. De man werd de berm ingereden door een auto met een Duits kenteken, vermoedelijk een Mercedes.

Het trieste dieptepunt van de verkeersruzie was dat de auto van de man uit Roelofsarendsveen via de rechterberm en de vangrail uiteindelijk in de middenberm tot stilstand kwam. Er vielen geen gewonden. Volgens de gedupeerde reed de bestuurder van de Duitse auto op een roekeloze manier over de A4.

Rem
Tijdens zijn rit was het rijgedrag van de bestuurder de man al diverse malen opgevallen. Op een zeker moment haalde de man in de Duitse auto hem in en sneed hem af, hierna trapte hij hard op zijn rem. De 55-jarige man moest uitwijken en kwam in de rechterberm terecht.

Weggesleept
Om ongelukken te voorkomen stuurde hij scherp naar links, maar door die manoeuvre kwam de auto van de 55-jarige man via de vangrail in de middenberm van de A4 terecht. De auto raakte total loss en is weggesleept door een takelbedrijf. De politie zoekt getuigen.

poll

Voetbalclub VVV-Venlo geeft goede voorbeeld: stadionverbod voor racistische fans

Voetbalclub VVV-Venlo geeft goede voorbeeld: stadionverbod voor racistische fans

  • Eens (96%)
  • Oneens (4%)
181 stemmen