Volledig scherm
© Rob de Haas/Mainstay Media Breda

Auto rijdt zich vast bij wegwerkzaamheden aan Kapittelweg in Breda

BREDA - Aan de Kapittelweg in Breda heeft een automobilist zich woensdagavond bij de wegwerkzaamheden die daar gaande zijn vastgereden.

Dat gebeurde op de kruising van de Kapittelweg met de Baliëndijk, waar de gemeente Breda bezig is met de herinrichting van het weg. Daarvoor wordt een groot gedeelte van het kruispunt afgegraven.

De rijrichting vanuit het centrum richting Breda-Noord is daarom afgesloten De onfortuinlijke automobilist heeft waarschijnlijk de borden genegeerd en is toch de weg opgereden.

Onderaan het viaduct hield echter het asfalt op en dook de auto een kuil in. De auto kwam met zijn bodemplaat vast te zitten op de rand van het asfalt.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
691 stemmen