Volledig scherm
© Tonny Presser/Pix4Profs

Arcadia schiet in roos met open dag op landgoed in Steenbergen

STEENBERGEN - Gekscherend riep hij begin deze maand dat er weleens veertigduizend bezoekers op de open dag van Landgoed Arcadia af konden komen. Dat dat zaterdag ook daadwerkelijk gebeurde, maakt Stephan Ardon, exploitant van het landgoed, behoorlijk trots. „Zie je, men wil helemaal geen 70 kilometer afleggen naar de Efteling om een leuke dag te hebben.”

Niet vaak stonden er zoveel auto’s geparkeerd aan de Afgeslechtedijk richting Kruisland. Verscholen achter het groen aan deze dijk ligt landgoed Arcadia, waar zaterdagmiddag van alles te doen is. Van marshmallows roosteren boven een kampvuur tot een roofvogelshow. Kinderen weer kind laten zijn in de natuur, dat is het doel van Ardon, en dat lukt aardig.

Op de plek waar de Steenbergse scouting staat, spelen broer en zus Niek (7) en Iris (5) Lazeroms een potje bevergolf. Tuur Backx van de vereniging support de twee. „Kom! Hierheen! Sneller!” Iris glundert. „Dit was misschien wel het allerleukste van vandaag. Maar de marshmallows waren ook wel erg lekker.”

Lees maandag meer in BN DeStem

Live Voetbal

home logo PSVPSV
12:30
Heracles AlmeloHER
away logo
home logo FeyenoordFEY
14:30
AjaxAJA
away logo

poll

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

  • Eens (86%)
  • Oneens (14%)
899 stemmen