Volledig scherm
Annemiek Verstappen © Foto Jurgen van Hoof

Annemiek Verstappen weg als centrummanager Breda

BREDA - Annemiek Verstappen stopt als centrummanager in Breda. Het bestuur van het Ondernemersfonds Breda en Verstappen hebben besloten hun samenwerking te beëindigen.

Verstappen was een half jaar in dienst. Tot het einde van dit jaar neemt Koert Vermeulen waar. Dit meldt het Ondernemersfonds op de eigen website.

Bestuursvoorzitter van de Stichting Ondernemersfonds Breda, Paul Bluemink stelt op de site: "We nemen afscheid van elkaar, omdat we verschillende beelden hebben over waar de prioriteit moet liggen. De keuze voor Annemiek was goed. Ze heeft zeker bijgedragen aan de ontwikkeling van de binnenstad. Maar het bouwen bleef achter, terwijl we een goede bestuurlijke basis juist nu moeten neerzetten."

Annemiek Verstappen
Verstappen meldt in hetzelfde bericht dat ze zich kan zich indenken, dat ze voor Breda te hard is gegaan: "Ik ken mijn dynamiek, innovatiedrang en enthousiasme. Dat is ook waarom Breda voor mij koos. Dat het onvoldoende werkt, kun je alleen ervaren door het samen te doen. Ik heb me hoe dan ook met plezier voor Breda ingezet."

Koert Vermeulen
Verstappen zal haar taken de komende weken aan Koert Vermeulen overgedragen. Ze blijft ook beschikbaar voor advies. Vermeulen heeft zich eerder voor het Ondernemersfonds ingezet bij de totstandkoming ervan. Daarna solliciteerde hij mee naar de functie van centrummanager en werd tweede.

poll

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
335 stemmen