Volledig scherm

American Election Night op De Nassau in Breda (video en fotoalbum)

BREDA - De Bredase scholengemeenschap De Nassau houdt in samenwerking met BN DeStem vanavond een Election Night, die in het teken staat van de Amerikaanse presidentsverkiezingen.De avond is bedoeld voor leerlingen, maar ook andere geïnteresseerden uit Breda en omgeving zijn welkom.

Zijn snor blijft nauwelijks plakken. De 18-jarige Jordi van den Hoven is gekleed als Mexicaan en naast hem staat Donald Trump, in werkelijkheid Itaï van der Wal (17).
Samen met hun Hillary treden ze op bij een debatworkshop van de Election Night in de Nassau. Tijdens de avond stond de school in het teken van het land van de stars and stripes. Zo spraken Amerikanen in een paneldiscussie over de verkiezingen en was er een liveverbinding met Bredanaars in Washington. De Election Night duurt van 19.30 uur tot 01.00 uur en is in het gebouw aan de De La Reijweg 136. Directeur onderwijs, Hans Teunissen, spreekt van een enorme opkomst. Driehonderd leerlingen en tweehonderd andere belangstellenden meldden zich aan voor de verkiezingsavond. Als het aan hem ligt, volgt er volgend jaar weer een verkiezingsavond, maar dan voor die van de Tweede Kamerverkiezingen.

Volledig scherm
ELECTION NIGHT OP SCHOOL DE NASSAU MET MUZIEK TOESPRAKEN WORKSHOPS BUTTON MAKEN CASINOSPELLEN SPELEN EN SATIRE © FOTOGRAAF: EDWIN WIEKENS - PIX4PROFS
Volledig scherm
De Bredase scholengemeenschap De Nassau houdt in samenwerking met BN DeStem dinsdagavond 8 november een Election Night, die in het teken staat van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Video: Aula Benee

poll

Geen enkele staat ter wereld zou kernwapens moeten hebben, ook de VS niet

Geen enkele staat ter wereld zou kernwapens moeten hebben, ook de VS niet

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
736 stemmen