Volledig scherm
v.l.n.r: Jeroen Bogers, Jan de Viet en René Hopmans © Pixelinfo

Alles is groter op Wouwse Tol met Dance Boulevard

BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL - De Wouwse Tol biedt Dance Boulevard de vrijheid. "Het publiek kan hier rondlopen, dansen en chillen."

Zaterdag is het zover. Dan heeft de negende editie plaats van Dance Boulevard. Dat gebeurt voor het eerst niet op de plek waar het festival zijn naam aan ontleent, de Boulevard op de Bergse Plaat in Bergen op Zoom. De nieuwe plaats van handeling is festivalterrein De Wouwse Tol, gelegen aan de Zoomvlietweg, aan de rand van de gemeentegrens van Bergen op Zoom met Roosendaal.

De organisatie hoopt daar vijfduizend bezoekers te begroeten. "In tegenstelling tot wat veel mensen denken is geluidsoverlast niet de reden van onze verhuizing", aldus Jan de Viet van het organiserende Focus Events. "Dance Boulevard heeft altijd voldaan aan de normen en steeds veel aandacht besteed aan maatregelen om de overlast te beperken. Dat gaan we uiteraard ook op de nieuwe locatie doen. We hebben alle omwonenden ver voor de verhuizing over onze plannen geïnformeerd. De eerste bewoner daar is een boer die op 300 meter afstand woont. In de stad was de dichtstbijzijnde buur het Stadsparkhotel, hemelsbreed 150 meter."

Lees dinsdag meer in BN DeStem. 

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
631 stemmen