Volledig scherm
De politie moest beschermende kleding aantrekken bij het maken van de röntgenfoto's. © Facebook/Politieteam Bergen op Zoom

Agenten moeten over kop geslagen automobilist in bedwang houden bij maken röntgenfoto's

OSSENDRECHT - Een 29-jarige automobilist is donderdagavond uit de bocht gevlogen bij de Laagstraat in Ossendrecht. Hij raakte gewond, maar hij gedroeg zich zo opstandig dat agenten zelfs mee moesten helpen bij het maken van röntgenfoto's in het ziekenhuis. Ook zij moesten daarom beschermende kleding dragen tijdens het maken van de foto's. Dat meldt de politie.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 22.50 uur nabij de kruising met de Koeleweg. De auto van de 29-jarige man had een boom geschampt en was in een weiland over de kop geslagen. 

De bestuurder verkeerde volgens de politie vermoedelijk onder invloed van alcohol. Hij gedroeg zich zeer opstandig. Een ambulance bracht hem onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis. 

Daar bleef hij zich moeilijk gedragen. Er moesten diverse onderzoeken gedaan worden, waaronder het nemen van de röntgenfoto's. Hij volgde de foto's van het personeel niet op waarna de agenten de beschermende kleding aantrokken en meehielpen bij het vasthouden van de man tijdens het maken van de foto's. De man had geen zichtbare verwondingen. Toch werd hij voor de zekerheid opgenomen in het ziekenhuis.

De politie heeft meegeholpen bij het maken van de foto's omdat de man mogelijk neurologisch letsel had opgelopen en omdat de man mogelijk niet de gevolgen van zijn gedrag in het ziekenhuis kon overzien. 

In het ziekenhuis is bloed van de man afgenomen. Onderzocht wordt of hij had gedronken.

Volledig scherm
De auto was over de kop geslagen. © Facebook/Politieteam Bergen op Zoom

poll

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
785 stemmen