Volledig scherm
© Thinkstock

Afsluitingen A58 en A4 door onderhoudswerk aan asfalt bij knooppunt Zoomland

BERGEN OP ZOOM - Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan het asfalt ter hoogte van knooppunt Zoomland bij Bergen op Zoom.

Hierdoor is van vrijdag 9 september 21.00 uur tot zaterdag 10 september 14.00 uur de verbindingsweg A58-A4 van Roosendaal in de richting van Zeeland afgesloten voor verkeer. Daarnaast is van zaterdag 10 september 21.00 uur tot zondag 11 september 21.00 uur de A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland afgesloten voor het verkeer in beide richtingen.

Extra reistijd
Tijdens deze afsluiting zijn er minder rijstroken beschikbaar op de verbindingsweg A58-A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland in de richting van Zeeland. Weggebruikers dienen door omleidingsroutes en verminderde rijstroken rekening te houden met extra reistijd.

Afgesloten
Vrijdag 9 september 21.00 uur tot zaterdag 10 september 14.00 uur:
A58-A4 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Zoomland komende vanuit Roosendaal in de richting van Zeeland
Zaterdag 10 september 21.00 uur tot zondag 11 september 21.00 uur: A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland in de richting Zeeland
A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland in de richting van Steenbergen
A4 oprit (28) Breda afgesloten richting Steenbergen en Roosendaal 

Borden
In verband met de afsluiting van de A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland zijn gedurende de werkzaamheden (zaterdag 10 september 20.00 uur tot zondag 11 september 21.00 uur) minder rijstroken beschikbaar voor het verkeer op de verbindingsweg A58-A4 komende vanuit Roosendaal in de richting van Zeeland. Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Slecht weer 
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

poll

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

  • Eens (68%)
  • Oneens (32%)
38 stemmen