Volledig scherm
© Tom van der Put / MaRicMedia

Aanhouding op A16 vanwege valse Belgische kentekenplaten en bezit van tientallen pakken melkpoeder

BREDA/PRINSENBEEK - De politie heeft dinsdagmiddag twee inzittenden van een auto met valse Belgische kentekenplaten aangehouden op de A16 bij Breda/Prinsenbeek. 

Aanvankelijk kwam de brandweer af op een melding van een autobrand. Eenmaal daar aangekomen bleek dat de auto olie lekte en rookte, maar van brand was geen sprake.

De politie en marechaussee kwamen ook op het incident af. Bij het natrekken van het voertuig met Belgische kentekenplaten, bleek dat de platen niet bij de auto hoorden. De inzittenden werden gecontroleerd en in de auto zijn tientallen pakken melkpoeder aangetroffen. Die heeft de politie ingenomen. De bestuurder en inzittende zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau. De auto is weggesleept.  

Ongeluk ontstaan in file

Tijdens deze actie was er een rijstrook afgesloten en hierdoor ontstond een kleine file. In die file botste een vrouw achterop een bestelbusje. De bestuurder van het busje had last van zijn nek, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De vrouw bleek na controle van het ambulancepersoneel ook niks te mankeren. 

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
619 stemmen