Volledig scherm
De politie stond met getrokken pistolen voor het huis. © .

Aanhouding met getrokken pistolen in Roosendaal

ROOSENDAAL - Op de Desmijndijk in Roosendaal zijn donderdagavond drie mannen aangehouden. De politie stond rond 22.00 uur met getrokken pistolen voor een woning.

De drie mannen (18, 23 en 26 jaar) hadden eerder die avond een man achtervolgd en bedreigd. Volgens het slachtoffer hadden ze mogelijk een vuurwapen bij zich.

Na onderzoek kwam de politie uit op de Desmijndijk. Toen de mannen naar buiten kwamen, werden ze met getrokken pistolen aangehouden.

Uiteindelijk bleek het drietal geen vuurwapen te hebben. Ze zijn kort na hun aanhouding vrijgelaten omdat het slachtoffer geen aangifte heeft gedaan.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
700 stemmen