Volledig scherm
© Thinkstock

A58 in weekeinde ter hoogte van Roosendaal afgesloten

ROOSENDAAL - Rijkswaterstaat voert van zaterdag 27 augustus 21.00 uur tot maandag 29 augustus 03.00 uur onderhoud uit aan het asfalt van de A58 ter hoogte van Roosendaal.

Tijdens deze werkzaamheden is de A58 vanaf oprit (22) Zegge tot afrit (24) Roosendaal in de richting van Bergen op Zoom afgesloten voor al het verkeer. Oprit 23 (Roosendaal naar de A58 in de richting van Bergen op Zoom) is eveneens afgesloten. Weggebruikers moeten door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten. 

Informatie
Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. Deze werkzaamheden zijn onderhoudswerkzaamheden die horen tot het Variabel Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren.

Veiligheid
Het is regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker. Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Rijkswaterstaat benadrukt dat het voor de veiligheid van wegwerkers én weggebruikers van belang is om de aanwijzingen op te volgen en de snelheidslimiet te respecteren. 

poll

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

  • Eens (51%)
  • Oneens (49%)
130 stemmen