Volledig scherm
© Eldridge Pentury

18-jarige slaat tiener op de neus, politie houdt hem aan

BREDA - Een 18-jarige Bredanaar is in de nacht van zaterdag op zondag rond 2.15 uur aangehouden voor het mishandelen van een 16-jarige. Hij zou hem zonder enige aanleiding op zijn neus hebben geslagen. Vlakbij de Havermarkt is nog iemand aangehouden voor mishandeling. Deze 22-jarige man zou een portier van een café hebben mishandeld.

Het 16-jarige slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat hij zag dat in een café een meisje door een knul werd lastig gevallen. Hij wilde het meisje beschermen en ging er tussen staan. Hij werd vervolgens door die jongeman bovenop zijn neus geslagen. Hij voelde dat zijn neus heel veel pijn deed en dat er erg veel bloed uit kwam. Hierna zou de dader tegen hem geroepen hebben: “Ik heb je geslagen en wat wil je daar aan doen”. Een getuige bevestigde dat zij dit ook gehoord had. Hierop is de verdachte door de politie aangehouden.

Een 22-jarige man uit Etten-Leur werd afgelopen nacht bij een ander incident dat gelijktijdig plaats vond ook aangehouden wegens mishandeling. Hij zou een 21-jarige portier tegen het hoofd hebben geslagen. Het slachtoffer doet aangifte. De politie bekijkt camerabeelden om de toedracht vast te stellen.

poll

Voetbalclub VVV-Venlo geeft goede voorbeeld: stadionverbod voor racistische fans

Voetbalclub VVV-Venlo geeft goede voorbeeld: stadionverbod voor racistische fans

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
398 stemmen