Volledig scherm
De Marvel-fans zijn in het zonnetje gezet door Theatermanager Vicky Vekemans (2e van links) en Local Manager Danny Tom (links) © Kinepolis

100.000ste bezoeker voor Kinepolis op Breepark Breda

BREDA - "Yes! Vanavond mochten we de 100.000ste gast van Kinepolis Breda ontvangen. We zijn apetrots, wat een mijlpaal!"Zo viertde Kinepolis bioscoopop het Breepark in Breda de 100.000ste ontvangen bezoeker.

Michiel van Assche (37) was de gelukkige bezoeker die, samen met zijn broer Koen van Assche (35) en Martijn de Laat (37), naar de film Doctor Strange gingen. Deze echte Marvel-fans zijn in het zonnetje gezet door Theatermanager Vicky Vekemans en Local Manager Danny Tom met 10 vrijkaarten, bloemen, en een verrassingspakket van Disney!

Theatermanager Vicky Vekemans is ‘apetrots dat we in slechts 3 maanden tijd al 100.000 bezoekers hebben mogen ontvangen’.

Vekemans zegt:"Met dergelijke bezoekersaantallen laten we zeker zien dat inwoners uit Breda en omliggende gemeenten onze bioscoop met open armen hebben ontvangen. Wij zijn erg blij dat we al zoveel bezoekers hebben kunnen laten genieten van de allerbeste beeld- en geluidskwaliteit".

De bioscoop is op 1 augustus 2016 geopend op het Breepark in Breda. Kinepolis is de derde bioscoop in Breda, naast Pathé en Chassé Cinema.

Volledig scherm
Kinepolis op het terrein Breepark in Breda. © Ron Magielse / Pix4Profs

poll

Geen enkele staat ter wereld zou kernwapens moeten hebben, ook de VS niet

Geen enkele staat ter wereld zou kernwapens moeten hebben, ook de VS niet

  • Eens (100%)
  • Oneens (0%)
30 stemmen