Volledig scherm
© Thinkstock

10 tips voor wie nog een vaderdagcadeau moet kopen (video's)

ETTEN-LEUR - Het is zondag vaderdag. Voor wie nog geen idee heeft wat hij of zij vader moet geven: 10 suggesties. Het gaat om cadeaus uit de streek, uit de webwinkel en zelfgemaakte cadeaus.

Veel leuks en lekkers komen van dichtbij. Enkele vaderdagtips uit West-Brabant:

- 1 - West-Brabantse bieren
Stel bij een slijter een bierpakketje samen van West-Brabantse bier(en). Zoals de bieren van Pimpelmeesch uit Chaam, Ramses bier uit Hooge Zwaluwe, Bourgogne Kruis uit Oosterhout. Klik hier voor meer streekbieren.

- 2 - Uitje in West-Brabant
Trakteer je vader op een leuk uitje in West-Brabant. Denk aan ijskarten, een indoor skydive, paintball, maar ook een workshop Koken met insecten, workshop Bushcraft of GlowGolf. Klik hier voor een overzicht van uitjes in (West-)Brabant.

- 3 - Cadeaupakket met asperges
Het aspergeseizoen loopt tot 24 juni. Op diverse plekken, zoals aspergeboerderijen, kan het 'witte goud' nog worden gekocht en zijn er leuke pakketten samen te stellen met onder meer ham of een wijntje.

Populaire producten bij webwinkels. 
We vroegen aan Bol.com en Coolblue welke artikelen veel verkocht worden rond vaderdag.

- 4 - Google Chromecast
De chromecast wordt aan de tv aangesloten. Hiermee kunnen video's, games en muziek worden afgespeeld. De mediaspeler is via een smartphone te bedienen.

- 5 - Kobo Glo HD e-reader
Hiermee kunnen boeken worden gelezen in een verlicht scherm. Nieuwe boeken zijn te downloaden via wifi.

- 6 - BaByliss for men
Een baardtrimmer met verschillende opzetkammen

- 7 - Blond Amsterdam Beker Dad
In de Blond Amsterdam collectie: een beker met tekst I Love My dad.

- 8 - Barbecueboeken
Recepten, tips en alles over temperatuurbeheersing en voorbereidingen. De boeken Smokey Goodness en BBQ Bijbel zijn populair.

Vaderdagcadeau op het aller- allerlaatste moment:

- 9 - Stevig mannenontbijt
Laat mama een lekker ontbijt maken met ei, spe, worst, toast, thee en jus d'orange. Dan kunnen de kids het boven brengen.

- 10 - Het mooiste cadeau!: zelf gemaakt voor papa
Wat veel vaders het leukste vinden: een cadeau wat de kids zelf hebben gemaakt. Dat kan van alles zijn: een tekening, een dassenhanger, eigen stem op TomTom, parkeerschijven. Er zijn meerdere sites waarop ideeën staan. 

Hieronder nog enkele knutselvideo's:

Volledig scherm
© Thinkstock
  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
692 stemmen