BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency
Willem II WIL
1
EINDE
1
AZ AZ
 • 64' Goal Alexander Isak
(2-1)
 • Calvin Stengs Goal 23'

Willem II naar bekerfinale na penaltyreeks tegen AZ

Heldenrol WellenreutherWillem II heeft voor de eerste keer sinds 2005 de finale gehaald van de KNVB-beker. De Tilburgse ploeg rekende voor de derde keer dit seizoen af met AZ. De Brabantse middenmoter versloeg voor eigen publiek de nummer vier van de eredivisie via strafschoppen: 2-1. Na de reguliere speeltijd en de verlenging was de stand 1-1.

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Teleurgestelde Heracles-supporters halen verhaal bij clubleiding, Wormuth boos om uitblijven penalty

  Teleurge­stel­de Heracles-supporters halen verhaal bij clublei­ding, Wormuth boos om uitblijven penalty

  De woede was groot bij Heracles Almelo na de laatste speelronde in de Eredivisie. De ploeg van trainer Frank Wormuth verloor op het eigen kunstgras met 3-1 van Sparta Rotterdam en moet daardoor als nummer 16 van de ranglijst de play-offs om promotie/degradatie in. Boze supporters verzamelden zich na afloop voor de hoofdingang van het stadion, waar ze in gesprek gingen met directeur Rob Toussaint en voorzitter Hans Bredewoud.