Steven Berghuis gaat onderuit in een duel met Ajacied Nicolas Tagliafico.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Berghuis gaat onderuit in een duel met Ajacied Nicolas Tagliafico. © Pim Ras Fotografie

Voormalig ‘overloper’ Jan Everse: ‘Berghuis heeft groot gelijk als hij naar Ajax gaat’

Steven Berghuis staat voor een mogelijke overgang van Feyenoord naar Ajax. Maar is het eigenlijk wel gepast voor iemand als hij, boegbeeld en tevens aanvoerder van de Rotterdamse club, de overstap maken naar de rivaal uit Amsterdam? Jan Everse, voormalig ‘overloper’, vindt van wel. ,,Tuurlijk joh, hij moet gewoon gaan.”

 1. Xavi Simons of de sluwe Guus Til: ‘kleine Xavi’ solliciteert tegen FC Emmen naar basisplek bij PSV
  PREMIUM

  Xavi Simons of de sluwe Guus Til: ‘kleine Xavi’ sollici­teert tegen FC Emmen naar basisplek bij PSV

  Wat kan Xavi Simons toevoegen aan PSV? Dat was bij zijn transfer vanuit Paris Saint-Germain een logische vraag, omdat het middenveld van de club al best druk bezet was. De ploeg van Ruud van Nistelrooij lijkt met hem de ideale speler aan boord te hebben die iets kan creëren in wedstrijden die zich vooral op de helft van de tegenstander afspelen. Tegelijkertijd bleek hij zaterdag in de counter tegen FC Emmen (4-1 winst) ook zeer slagvaardig.
 2. Arne Slot over transfergeruchten Feyenoord: ‘Zerrouki heeft een interview gegeven, Aursnes niet’

  Arne Slot over transferge­ruch­ten Feyenoord: ‘Zerrouki heeft een interview gegeven, Aursnes niet’

  Met Fredrik Aursnes op het middenveld opent Feyenoord zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen Vitesse. De Noor staat voor een overstap naar Benfica, maar zolang de nieuwe club van de Duitse trainer Roger Schmidt nog niet het gewenste bedrag op tafel legt waar de directie van Feyenoord mee akkoord gaat, is Aursnes uiteraard gewoon een steunpilaar van trainer Arne Slot. ,,En ik merk niets aan hem’', zegt Slot.