De hele familie op bezoek bij RKC, waar Melle speelt. Uiterst rechts Joppe, met naast hem vader René. In het midden met geel shirt Melle. Pien staat recht onder hem.
Volledig scherm
PREMIUM
De hele familie op bezoek bij RKC, waar Melle speelt. Uiterst rechts Joppe, met naast hem vader René. In het midden met geel shirt Melle. Pien staat recht onder hem. © Privécollectie

Voetbaldromen komen uit bij familie Meulensteen: ‘Mooi om te zien dat ze allemaal op hun eigen manier in de sport terecht zijn gekomen’

Één gezin, verspreid over de hele wereld. Maar met een hele grote verbindende factor: voetbal. René Meulensteen (57) verliet Brabant 28 jaar geleden om zijn droom in de voetballerij waar te maken, inmiddels doen zijn kinderen Joppe (26), Pien (24) en Melle (22) dat ook.

  1. Problemen AZ houden aan: Letschert ‘zonder goedkeuring’ niet mee met spelersbus

    Problemen AZ houden aan: Letschert ‘zonder goedkeu­ring’ niet mee met spelersbus

    De nederlaag tegen FC Twente heeft bij het geplaagde AZ ver na de wedstrijd nog flink doorgewerkt. De vroeg gewisselde Timo Letschert is donderdagavond laat niet met de spelersbus terug naar Alkmaar gereden. In plaats daarvan ging hij op eigen gelegenheid naar huis. ,,Dat was zijn eigen keuze”, zo zei trainer Pascal Jansen vrijdagmiddag afgemeten. ,,Daar hebben wij geen goedkeuring voor gegeven.”