Brad Jones poseert met zijn kinderen na de winst van de KNVB-beker, naar nu blijkt zijn laatste officiële wapenfeit in het Feyenoord-shirt.
Volledig scherm
Brad Jones poseert met zijn kinderen na de winst van de KNVB-beker, naar nu blijkt zijn laatste officiële wapenfeit in het Feyenoord-shirt. © Pim Ras Fotografie

Vertrek Jones verlost Feyenoord van lastige keuze

Brad Jones vertrekt bij Feyenoord. De 36-jarige doelman gaat aan de slag bij het Arabische Al Nassr. Daarmee verlost de Australiër zijn trainer Giovanni van Bronckhorst van een lastige keuze. Moeiteloos kan hij jongeling Justin Bijlow nu aanwijzen als nieuwe eerste doelman. Komende zaterdag tegen PSV, de strijd om de Johan Cruijff Schaal, zal hij tussen de palen staan.

  1. Angstaanjagend avondje bij Galgenwaard: ‘Bakstenen vlogen om de oren, kinderen beefden als een rietje’
    PREMIUM

    Angstaanja­gend avondje bij Galgen­waard: ‘Bakstenen vlogen om de oren, kinderen beefden als een rietje’

    Terwijl gezinnen met kinderen na afloop van de wedstrijd FC Utrecht - Cambuur buiten het stadion een veilig heenkomen zoeken, vliegen bakstenen en terrasstoelen het publiek om de oren. Relschoppers met bedekte gezichten belagen agenten van de Mobiele Eenheid en stewards van hun eigen club. „Het was angstaanjagend. Dit wil je gewoon niet.” Burgemeester Sharon Dijksma van Utrecht noemt de situatie ‘zeer ernstig’ en zegt dat de grens in zicht is.