Verdediger Mo El Hankouri, wapen op de rechtervleugel.
Volledig scherm
Verdediger Mo El Hankouri, wapen op de rechtervleugel. © Pro Shots / Erik Pasman

Verdedigend lijkt het ook dit seizoen weer goed te zitten bij FC Groningen

AftellenDe eredivisie staat weer op het punt van beginnen. Hoe staan de clubs er aan de vooravond van het nieuwe voetbalseizoen voor? In deze aflevering FC Groningen.

 1. PSV van een uitdager naar dé uitdager in de titelstrijd
  Aftellen

  PSV van een uitdager naar dé uitdager in de titel­strijd

  Zestien punten verschil met Ajax? Dat nooit meer, was de gedachte bij PSV toen de leiding eind vorig seizoen de balans opmaakte. Zonder dat de club nu met bakken geld heeft hoeven te strooien, is de afgelopen weken nieuw elan ontstaan bij de Eindhovenaren. Zeker zaterdag in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal heeft de ploeg van trainer Roger Schmidt laten zien niet meer een van de uitdagers van Ajax te zijn, maar dé uitdager in de strijd om de landstitel.
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.