Carlo ter Ellen DTCT
Volledig scherm
© Carlo ter Ellen DTCT

Van Bronckhorst neemt afscheid van Feyenoord in De Lutte met koffie van Björn Kuipers

Met een buggytocht door de omgeving van De Lutte heeft Giovanni van Bronckhorst donderdag afscheid genomen van zijn technische staf en een punt gezet achter zijn loopbaan als trainer van Feyenoord. Een relaxt ritje, dat bij een stop bij landgoed Egheria toch nog een verrassing in petto had voor de succesvolle coach. 

 1. Nieuwe hiërarchie en geen Memphis Depay bij Oranje: Ronald Koeman kan niet meer teruggrijpen op wat vertrouwd is
  PREMIUM

  Nieuwe hiërarchie en geen Memphis Depay bij Oranje: Ronald Koeman kan niet meer teruggrij­pen op wat vertrouwd is

  Het Nederlands elftal werkt toe naar de finaleronde van de Nations League. Maar Ronald Koeman heeft meer te doen. Bij zijn rentree als bondscoach in maart bleek direct wat de valkuil is: teruggrijpen op alles wat vertrouwd was in zijn eerste periode in 2019. Er moet nieuw leven in bij Oranje. In een nieuwe hiërarchie. En met een andere spits dan Memphis Depay tegen Kroatië.
 2. Van Hooijdonk kreeg excuusmail van dader racistisch haatbericht: ‘Maar als hij een vent is, komt hij naar me toe’
  PREMIUM

  Van Hooijdonk kreeg excuusmail van dader racistisch haatbe­richt: ‘Maar als hij een vent is, komt hij naar me toe’

  Pierre van Hooijdonk heeft een excuusmail ontvangen van degene die een racistisch bericht over hem op Instagram heeft gepost. Die had hij naar sc Heerenveen gestuurd, die de mail bij de oud-voetballer heeft bezorgd. ,,Maar dat vind ik te makkelijk. Dit is mosterd na de maaltijd, en ook vanachter het toetsenbord. Als je een vent bent, stap dan in de auto en kom naar me toe.”
  Breda