Volledig scherm
Mark van Bommel. © BSR Agency

Van Bommel: We zijn niet dood en begraven

PSV had lange tijd de titelkansen volledig in eigen hand, maar na een mindere reeks is Ajax op gelijke hoogte gekomen. De Amsterdammers hebben weliswaar het momentum, toch is er van een gelaten sfeer in Eindhoven absoluut geen sprake. Dat benadrukte trainer Mark van Bommel vrijdag.

,,De spelersgroep is levendig. Jongens zijn met elkaar bezig en willen winnen”, zei Van Bommel. ,,Wij hebben zeker niet het gevoel al dood en begraven te zijn. Hoe ik het bekijk? Dat we in punten gewoon gelijk staan met Ajax.”

PSV sluit zondag de 31ste speelronde af met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Vorig jaar werd het in Den Haag 7-0 voor de regerend landkampioen. ,,Die wedstrijd was in september”, aldus Van Bommel, die niet denkt dat er bij ADO revanchegevoelens leven voor die ruime nederlaag. ,,Dat heeft geen invloed op het duel van komende zondag.”

  1. Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

    Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

    Trainer Leonid Sloetski van Vitesse ziet de return tegen FC Groningen, morgen in Arnhem, in de halve finales van de play-offs om Europees voetbal met vertrouwen tegemoet. ,,Ik geef ons een goede kans, de spelers gaan alles geven'', zegt de Russische coach. ,,We moeten dominanter en agressiever zijn. Je krijgt te maken met een tegenstander die gaat verdedigen. Zij gaan tegenhouden, wij gaan aanvallen en op zoek naar een doelpunt.''

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
7241 stemmen