Tom Boere
Volledig scherm
Tom Boere © BSR Agency

Turks avontuur lonkt voor Bredanaar Tom Boere

Geboren Bredanaar Tom Boere staat in de belangstelling van het Turkse Denizlispor. De club, die net als zijn huidige club FC Twente het afgelopen seizoen promoveerde naar de hoogste divisie, heeft zich officieel in Enschede gemeld.

 ,,Tom heeft zeker interesse. We moeten nu bekijken of de partijen er met elkaar uit kunnen komen", zegt zijn zaakwaarnemer Youssif Hamzaoui. Boere is bezig aan zijn derde jaar in Enschede. Zijn contract loopt na dit seizoen af.  

Voordat Boere naar FC Twente verkaste, speelde hij een uitstekend seizoen voor TOP Oss. Boere werd topscorer van de eerste divisie met 38 doelpunten, dat betekende ook een clubrecord.

 1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

  Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

  Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.
 2. Profvoetballers in spanning om kabinetsbesluit: ‘Vreemd als structuur wegvalt’
  Video

  Profvoet­bal­lers in spanning om kabinetsbe­sluit: ‘Vreemd als structuur wegvalt’

  De Nederlandse profvoetballers horen dinsdag of ze binnenkort weer kunnen beginnen met trainen of dat de maatregelen die door het kabinet zijn genomen worden verlengd. Ze zitten net als bijna iedereen in het land al twee weken thuis, omdat ook de profclubs hun faciliteiten hebben moeten sluiten om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. De kans dat de maatregelen die tot en met 6 april gelden worden opgeheven, lijkt overigens niet groot.