Ricky van Wolfswinkel was één van de drijvende krachten van Vitesse in seizoen 2016/2017. Met de bekerwinst als hoogtepunt. De spits scoorde twee keer in de finale tegen AZ.
Volledig scherm
PREMIUM
Ricky van Wolfswinkel was één van de drijvende krachten van Vitesse in seizoen 2016/2017. Met de bekerwinst als hoogtepunt. De spits scoorde twee keer in de finale tegen AZ. © Pim Ras Fotografie

Theo Janssen over Van Wolfswinkel: ‘Mooi voor FC Twente, maar ik had hem liever bij Vitesse gezien’

Theo Janssen is enthousiast over de terugkeer van Ricky van Wolfswinkel in de eredivisie. Al had hij liever gehad dat de spits voor Vitesse had gekozen en niet voor FC Twente. „Ik stuur Jan Streuer een appje dat hij het goed heeft gedaan.”

  1. Problemen AZ houden aan: Letschert ‘zonder goedkeuring’ niet mee met spelersbus

    Problemen AZ houden aan: Letschert ‘zonder goedkeu­ring’ niet mee met spelersbus

    De nederlaag tegen FC Twente heeft bij het geplaagde AZ ver na de wedstrijd nog flink doorgewerkt. De vroeg gewisselde Timo Letschert is donderdagavond laat niet met de spelersbus terug naar Alkmaar gereden. In plaats daarvan ging hij op eigen gelegenheid naar huis. ,,Dat was zijn eigen keuze”, zo zei trainer Pascal Jansen vrijdagmiddag afgemeten. ,,Daar hebben wij geen goedkeuring voor gegeven.”