Renato Tapia.
Volledig scherm
Renato Tapia. © Pim Ras Fotografie

Tapia transfervrij van Feyenoord naar Celta de Vigo

Renato Tapia verruilt Feyenoord voor Celta de Vigo. De 24-jarige Peruaan heeft voor vier jaar getekend bij de club die zich dit seizoen als nummer zeventien van La Liga maar net op het hoogste niveau in Spanje wist te handhaven.

 1. ‘Roep deze giftige trend bij NAC een halt toe en keer rap terug naar de oude normen’
  PREMIUM

  ‘Roep deze giftige trend bij NAC een halt toe en keer rap terug naar de oude normen’

  Schandalig. Beschamend. Misselijkmakend. Dat is het gedrag van een deel van de NAC-supporters tijdens de verloren nacompetitiewedstrijd in Den Haag. Toiletten worden met het k-woord beklad en vervolgens gesloopt. Dieptepunt is het ‘Kanker Den Haag’-spreekkoor in de tweede helft. En dat uitgerekend in ’s-Gravenhage waar dat vreselijke woord al decennialang het meest gebruikte bijvoeglijk naamwoord is en daardoor diep verankerd zit in de spreektaal.
 2. Zij bezorgden Feyenoord een Europa Cup: ‘Als deze jongens finale winnen worden ze over 50 jaar nog gebeld’
  PREMIUM

  Zij bezorgden Feyenoord een Europa Cup: ‘Als deze jongens finale winnen worden ze over 50 jaar nog gebeld’

  Zowel Rinus Israel, Lex Schoenmaker als Kees van Wonderen wonnen een Europese finale met Feyenoord. Deze site bracht ze samen in de aanloop naar ‘Tirana’. Hoe groot was de impact van hun eigen succes – en hoe kijken ze naar het huidige Feyenoord? ,,Ze hebben de supporters zó veel plezier gegeven. Dat is het meest waardevol van alles.’’