John Stegeman ziet het langs de lijn misgaan met PEC Zwolle in Almelo.
Volledig scherm
John Stegeman ziet het langs de lijn misgaan met PEC Zwolle in Almelo. © ANP Sport

Stegeman teleurgesteld: ‘Dacht dat we het lek boven hadden’

John Stegeman had zich heel wat anders voorgesteld van zijn terugkeer bij Heracles. ,,Dit is voor mij en het team wel even een tikkie’’, sprak de trainer van PEC Zwolle na de 4-0 nederlaag tegen zijn oude club.

 1. Schmidt is nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen meerdere versterkingen’

  Schmidt is nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen meerdere versterkin­gen’

  Trainer Roger Schmidt van PSV blikte vrijdag op trainingscomplex De Herdgang vooruit op het duel van PSV met FC Emmen van zaterdagavond in het Philips Stadion. Na de winst op FC Groningen bespeurde hij deze week bij de trainingen van PSV goede zin, spirit en zelfvertrouwen. ,,We hebben daar aardig gespeeld, maar moeten nog stappen vooruit zetten”, vond de coach. ,,Tegen Emmen hebben we de eerste gelegenheid. We willen ons in onze eerste thuismatch aan onze supporters laten zien.”
 2. Spelbepaler Haye zet de toon ziet NAC op tandvlees winnen: ‘Moest van heel ver komen’
  video

  Spelbepa­ler Haye zet de toon ziet NAC op tandvlees winnen: ‘Moest van heel ver komen’

  ,,Soms zeggen ze wel eens dat dit de lekkerste overwinningen zijn.”Dat zegt Thoma Haye na de zwaarbevochten 2-1-zege van NAC op FC Den Bosch. ,,De wedstrijd zo over de streep trekken is heerlijk. In de rust zeg je tegen elkaar dat je tijd zat hebt. Dat de gelijkmaker zo snel valt, is heerlijk. Zo’n moment trekt je over het dode punt. Toen was het vol in de aanval op weg naar de tweede.”