Als er in september weer publiek wordt toegelaten bij de eredivisieduels, dan kan FC Groningen zeker op een vol huis rekenen.
Volledig scherm
Als er in september weer publiek wordt toegelaten bij de eredivisieduels, dan kan FC Groningen zeker op een vol huis rekenen. © Pim Ras

Rentree Robben leidt tot topdrukte bij Groningen

De terugkeer van Arjen Robben bij FC Groningen heeft geleid tot een run op seizoenkaarten bij de eredivisieclub. Amper twee uur nadat Robben had aangekondigd dat hij aan een rentree bij zijn jeugdliefde werkt, meldde Groningen problemen te hebben met de website waarop fans zo'n kaart kunnen bestellen.

  1. ‘Terugkeer Robben fantastisch voor Nederlands voetbal’

    ‘Terugkeer Robben fantas­tisch voor Nederlands voetbal’

    Toen Hans Nijland zaterdagmiddag de naam van Arjen Robben zag oplichten op z’n telefoon, dacht hij dat de oud-profvoetballer hem belde om te gaan golfen. ,,Ik had met z’n vader Hans de afspraak staan dat we met z’n drieën een rondje zouden golfen”, zegt Nijland, die vakantie viert op Ameland. ,,Maar nee, Arjen zei dat hij weer voor Groningen gaat spelen. Dat is niet alleen fantastisch voor de club, maar voor het hele Nederlandse voetbal.”