Jordan Teze nadert een nieuw contract bij PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Jordan Teze nadert een nieuw contract bij PSV. © Pro Shots / Marcel van Dorst

PSV nadert nieuw contract met Jordan Teze en wil de club van 2025 nog completer maken

PSV wil het contract van verdediger Jordan Teze (21) opnieuw verlengen. Dit seizoen speelt hij als rechtsback niet altijd in de basis, maar de club beschouwt hem nog altijd als een van de vaste waarden voor de selectie van Roger Schmidt. Teze heeft nu nog een verbintenis tot medio 2024, maar kan een extra seizoen bijtekenen. De gesprekken daarover zitten in de eindfase en lijken de goede kant op te gaan.

 1. Panenka | ‘Jasper Cillessen was de meest logische eerste keuze geweest voor Oranje’
  Met video

  Panenka | ‘Jasper Cillessen was de meest logische eerste keuze geweest voor Oranje’

  In een nieuwe aflevering van Panenka kijkt Hidde van Warmerdam met Sjoerd Mossou terug op drie bewogen dagen. De heren bespreken de keuze van bondscoach Louis van Gaal om keeper Jasper Cillessen thuis te laten, of het nieuwe shirt van het Nederlands elftal nou oranje of geel is en wat er in vredesnaam met de bal aan de hand is. Ook de Eredivisie (je zou het bijna vergeten) was nog gaande en Cristiano Ronaldo meldde zich op de valreep.
 2. De Gegenpressing Podcast | Miljoenen vaste kosten, achterban heeft recht op goed voetbal en NAC verkoopt emotie

  De Gegenpres­sing Podcast | Miljoenen vaste kosten, achterban heeft recht op goed voetbal en NAC verkoopt emotie

  In De Gegenpressing Podcast bespreken clubwatchers Yadran Blanco en Joost Blaauwhof - deze keer zonder Dennis Kas - het laatste nieuws rondom NAC. In deze aflevering blijft de keiharde nederlaag tegen Heracles Almelo (5-1) even links liggen. Controller Edgar Mol en commercieel manager Eric Mathijsen schuiven namelijk aan voor een blik op de huidige financiële status van de club.