Mart van den Heuvel op de schouders bij Pablo Rosario en Bart Ramselaar, na de titel van 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Mart van den Heuvel op de schouders bij Pablo Rosario en Bart Ramselaar, na de titel van 2018. © BSR Agency

PSV-icoon Mart van den Heuvel doet stapje terug: ‘Geen dag met tegenzin bij PSV gewerkt’

40 jaar trouwe dienstHij liet sterren stralen en kon ze daarna weer laten landen. Na meer dan veertig jaar zet Mart van den Heuvel (66) een stapje terug bij PSV.

Eén man zat tussen 21 augustus 1988 en 1 maart 2020 bij elke wedstrijd van PSV altijd op de bank naast de trainers. In 31 jaar en 7 maanden ontbrak voormalig verzorger en huidig teammanager Mart van den Heuvel (66) als staflid nooit of te nimmer bij een (oefen)duel dat PSV waar ter wereld ook speelde. Het moet wel bijna een wereldrecord zijn. Een PSV-record is het zeker en waarschijnlijk wordt het ook nooit meer verbroken. Met alleen al alle eredivisieduels (1.078 stuks) in die periode zijn ruim 67 dagen achtereen (!) te vullen.

  1. Ricksen-biograaf komt met vervolgboek vol bizarre feiten: ‘Ricksen snoof en dronk terwijl hij ALS had’
    PREMIUM
    Video

    Rick­sen-biograaf komt met vervolg­boek vol bizarre feiten: ‘Ricksen snoof en dronk terwijl hij ALS had’

    Schrijver Vincent de Vries uit Zwolle komt met een nieuw boek over de strijd van Fernando Ricksen tegen de slopende ziekte ALS. Het is een vervolg op de biografie die de Zwollenaar eerder schreef over de veelbesproken ex-profvoetballer, die vorig jaar op 18 september overleed. Dinsdag 9 juni komt De finale strijd uit. En het belooft een bijzonder inkijkje te geven in het leven van Ricksen.