PEC Zwolle-trainer Stegeman ramt ook zijn geloofwaardigheid omver

analyse & pollHoe moet het verder met John Stegeman? Heeft de PEC Zwolle-trainer, die gisteren met de billen bloot moest na zijn dronkemansrit, naast een lantaarnpaal ook zichzelf en zijn topsportklimaat omver geramd?

Door Johan Inan

John Stegeman stapte vrijdagochtend niet in een taxi terug naar zijn huis in Epe en koos ook niet voor een overnachting in het aan zijn kantoor klevende hotel. De trainer van PEC stapte na een oefenduel in het Duitse Bielefeld en na bijna drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd in de Zwolse binnenstad met een aantal collega’s, beschonken in zijn leaseauto van de club.

  1. Berghuis, Linssen en Pleguezuelo blinken uit; onvoldoende voor Boadu en Stengs
    Cijfers speelronde 23

    Berghuis, Linssen en Pleguezue­lo blinken uit; onvoldoen­de voor Boadu en Stengs

    Steven Berghuis, Bryan Linssen en Julio Pleguezuelo zijn de spelers van het weekend. Pleguezuelo boekte gisteravond met FC Twente een fraaie zege op AZ en voelt zich als centrale verdediger steeds beter op zijn plaats. Hij kreeg een 8, net als Vitesse-topscorer Bryan Linssen en Feyenoord-captain Steven Berghuis. Zij waren vandaag belangrijk in de overwinningen op Heerenveen en PEC Zwolle.