Voormalig Fortuna Sittard trainer Sunday Oliseh (L) met zijn raadsvrouw tijdens de arbitragezaak tussen de op non-actief gestelde trainer en Fortuna Sittard.
Volledig scherm
Voormalig Fortuna Sittard trainer Sunday Oliseh (L) met zijn raadsvrouw tijdens de arbitragezaak tussen de op non-actief gestelde trainer en Fortuna Sittard. © FOTO MARCEL ANTONISSE/ ANTONISSE

Oliseh heeft geen recht op 100.000 euro voor promotie Fortuna

Voormalig hoofdcoach Sunday Oliseh van Fortuna Sittard grijpt naast een promotiebonus van 100.000 euro. De arbitragecommissie van de KNVB heeft de claim van de Nigeriaan afgewezen. 

  1. Panenka | ‘Ihattaren krijgt geen rugnummer bij Ajax, dat is dood- en doodzonde’
    Met video

    Panenka | ‘Ihattaren krijgt geen rugnummer bij Ajax, dat is dood- en doodzonde’

    Na de hervatting van de eredivisie hebben Etienne Verhoef en Hugo Borst genoeg te bepraten in de derde aflevering van Panenka van dit seizoen. Ze analyseren de situatie rond Brian Brobbey bij Ajax, bellen met vaste gast Aad de Mos over de toekomst van PSV-spits Cody Gakpo en de kansen van de Eindhovenaren tegen Monaco, bespreken de situatie rond Mo Ihattaren en fronsen de wenkbrauwen over de monsterklus die Erik ten Hag te wachten staat in Manchester. Bekijk 'm hierboven!