Volledig scherm
Multimiljonair Salar Azimi met NAC shirt maandag in Zundert. © Yadran Blanco

Multimiljonair Azimi reikt 110.000 euro uit en wordt broeksponsor bij NAC

Hotel De Elderschans uit Aardenburg wordt met ingang van het nieuwe seizoen broeksponsor van NAC. ,,Ik ben enorm trots dat ik na hoofdsponsor CM en Azalp (achterkant shirt) derde sponsor van NAC word”, zegt Salar Azimi die vorige week de spelersgroep een winstpremie van 110.000 euro in het vooruitzicht had gesteld als de club zou promoveren.

Quote

Ik heb geen koffer met geld bij, want die had ik van tevoren bij de bank moeten bestellen

Salar Azimi

Na de dubbele zege op NEC waarmee NAC zichzelf toegang verschaft tot de eredivisie, voegt Azimi de daad bij het woord. ,,Voor de 110.000 euro die ik beschikbaar heb gesteld, krijg ik een aantal busines seats en plekken in de skybox. Daarnaast word ik dus broeksponsor van NAC. Daar ben ik enorm trots op.”

De multimiljonair uit het Zeeuws-Vlaamse Aardenburg, een dorp gelegen naast de toeristische trekpleister Sluis, wil vanmiddag rond de huldiging op de Grote Markt de beloofde premie aan de spelers uitreiken. ,,Ik heb geen koffer met geld bij, want die had ik van tevoren bij de bank moeten bestellen. Dat ging niet, ik vermoed dat ik nu een factuurtje zal krijgen. Van een ding ben ik overtuigd: de premie die ik in het vooruitzicht heb gesteld, heeft honderd procent bijgedragen aan de promotie. Zondag bij de huldiging bij het stadion ben ik op handen gedragen door de fans, een waanzinnig goed gevoel. Absurd mag ik wel zeggen. Ik heb geen enkele negatieve reactie ontvangen. Alle seizoenkaarthouders krijgen van mij zoals beloofd gratis bier en champagne als ze op bezoek komen bij mijn hotel. Dat hebben ze verdiend.”