Sjoerd Mossou.
Volledig scherm
PREMIUM
Sjoerd Mossou. © AD

Laat het kaartenhuis maar instorten, dan beginnen we daarna lekker opnieuw

ColumnIn het voetbal zijn de belangen enorm, maar de internationale voetbalwereld zet zich voor joker. Het ene belang is verstrengeld met het andere. Het volgende belang staat daar juist weer haaks op. Bij Edwin van der Sar, ziet columnist Sjoerd Mossou, komt alles samen. Bedoeld of onbedoeld.

Edwin van der Sar, de directeur van Ajax, wil dat de eredivisie per direct wordt stopgezet vanwege het coronavirus. Edwin van der Sar daarentegen, de vicevoorzitter van de verenigde Europese topclubs (ECA), wil dat de competities vooralsnog juist wél doorgaan.

Wat Edwin van der Sar, een 49-jarige inwoner van Noordwijk, hier allemaal precies van vindt, is nog onbekend. Mogelijk zegt Edwin van der Sar (medewerker van dagblad De Telegraaf) daar vandaag wel iets over in zijn column. Misschien ook niet.

  1. Ricksen-biograaf komt met vervolgboek vol bizarre feiten: ‘Ricksen snoof en dronk terwijl hij ALS had’
    PREMIUM
    Video

    Rick­sen-biograaf komt met vervolg­boek vol bizarre feiten: ‘Ricksen snoof en dronk terwijl hij ALS had’

    Schrijver Vincent de Vries uit Zwolle komt met een nieuw boek over de strijd van Fernando Ricksen tegen de slopende ziekte ALS. Het is een vervolg op de biografie die de Zwollenaar eerder schreef over de veelbesproken ex-profvoetballer, die vorig jaar op 18 september overleed. Dinsdag 9 juni komt De finale strijd uit. En het belooft een bijzonder inkijkje te geven in het leven van Ricksen.