In dit vak geen spreiding bij de supporters van Willem II tijdens de thuiswedstrijd tegen Feyenoord van afgelopen weekend (0-4).
Volledig scherm
PREMIUM
In dit vak geen spreiding bij de supporters van Willem II tijdens de thuiswedstrijd tegen Feyenoord van afgelopen weekend (0-4). © Pro Shots

KNVB over samenklittende fans: ‘Onderzoek heeft aangetoond dat risico’s beperkt zijn’

Het ministerie wil dat supporters beter over voetbalstadions verspreid worden en minder samenklitten, maar is dat wel haalbaar? De KNVB schaart zich aan de zijde van de clubs en vindt de risico’s die er nu zijn beperkt. Harde kernen zijn een ‘probleem’ waarbij geen oplossing voorhanden lijkt.

  1. Almere City verslaat FC Eindhoven en gaat dankzij gretige invallers naar halve finale play-offs om promotie

    Almere City verslaat FC Eindhoven en gaat dankzij gretige invallers naar halve finale play-offs om promotie

    Almere City heeft zich op spectaculaire wijze geplaatst voor de halve finales van de play-offs om promotie. De ploeg van trainer Alex Pastoor won vanavond door gretige invalbeurten van aanvallers Ilias Alhaft, Anthony Limbombe en Rajiv van La Parra na verlenging met 3-1 van FC Eindhoven en neemt het volgende week in de halve finale op tegen Willem II of VVV-Venlo, die zaterdag (16.30 uur) tegenover elkaar staan in Tilburg na de 3-2 in Venlo van dinsdagavond.
    Almere, Eindhoven