Volledig scherm
Rigdeciano Haps, Yassin Ayoub en Jeremiah St. Juste betreden het veld voor de eerste training van Feyenoord. © Pim Ras Fotografie

Haps na weken weer op trainingsveld Feyenoord

Ridgeciano Haps kan stilaan aan een rentree bij Feyenoord gaan denken. De 25-jarige linksback liet zich na een wekenlange absentie buiten weer zien op het trainingsveld. 

Haps had sinds begin dit seizoen last van een beenblessure en kwam daardoor nog geen minuut in actie voor de Rotterdamse ploeg. Hij deed samen met fysiotherapeut Stijn Vandenbroucke een aantal oefeningen, zowel met als zonder bal. Het is nog niet bekend wanneer hij weer in wedstrijden in actie kan komen.

Volledig scherm
Ridgeciano Haps, Yassin Ayoub en Kenneth Vermeer op de tribune. © Pim Ras Fotografie
  1. Blind: Niks aan de hand, ik heb weleens 13 punten achtergestaan

    Blind: Niks aan de hand, ik heb weleens 13 punten achterge­staan

    Daley Blind erkent dat zijn ploeg vanmiddag tekortschoot tijdens de confrontatie met PSV (3-0). Toch maakt de 28-jarige centrumverdediger zich nog geen zorgen. ,,Het seizoen is nog vroeg, er is nog niks aan de hand", stelt Blind voor de camera van Fox Sports. ,,Ik heb weleens 13 punten achtergestaan op PSV. Toen waren ze ook al aan het juichen en dansen, maar aan het einde van de rit stonden wij met de schaal", aldus de verdediger die doelt op het seizoen 2011/2012. Destijds veroverde Ajax onder leiding van Frank de Boer inderdaad de titel na een achterstand van 13 punten. Blind beseft echter maar al te goed dat er dan wel uit een ander vaatje getapt zal moeten worden. ,,Want wij hebben vandaag terecht verloren. Wij waren niet goed genoeg en hebben te weinig gecreëerd. Dat mogen wij onszelf verwijten. Een domper." Blind, een van de twee centrumverdedigers dus, relativeerde de keuze van zijn coach om geen fysiek sterke verdediger als op te stellen om te duelleren met Luuk de Jong. ,,Dat kan je achteraf zeggen. Als je goed staat, kan je veel goedmaken. We hebben vandaag gewoon op duelkracht verloren, ook op het middenveld."

poll

'De selectie van NAC is goed genoeg om zich probleemloos te handhaven in de eredivisie'

  • Ja (33%)
  • Nee (67%)
4415 stemmen