Volledig scherm
© Pro shots

Feyenoord niet blij met vervroegde lunchduels

eredivisieFeyenoord is in het conceptprogramma van de eredivisie komend seizoen voor drie zogenoemde lunchwedstrijden op zondag ingedeeld. Daar is de Rotterdamse clubleiding niet zo blij mee. De KNVB heeft namelijk het aanvangstijdstip van deze duels vervroegd van 12.30 uur naar 12.15 uur. 

Volgens Feyenoord moeten de supporters, die uit het hele land vandaan komen, daardoor nog vroeger van huis om tijdig bij de middagwedstrijd aanwezig te kunnen zijn. Feyenoord benadrukt dat de club wilde vasthouden aan het tijdstip van 12.30 uur. ,,Aan ons verzoek is helaas geen gehoor gegeven.''

De KNVB heeft de eerste wedstrijden op zondag vervroegd vanwege de invoering van de videoscheidsrechter (VAR). De verwachting is dat de wedstrijden hierdoor wat later zullen eindigen. Om 'overlapping' met de duels van 14.30 uur in de live-uitzending op televisie te voorkomen, is daarom voor deze aanpassing gekozen.
Feyenoord speelt volgens het conceptprogramma de volgende duels om 12.15 uur: AZ (uit) op 16 september, FC Utrecht (thuis) op 23 september en Excelsior (uit) op 3 februari 2019.

  1. Van Bommel over PSV-FC Emmen: ‘Het maakt niet uit tegen wie wij spelen’

    Van Bommel over PSV-FC Emmen: ‘Het maakt niet uit tegen wie wij spelen’

    Het maakt trainer Mark van Bommel allemaal weinig uit wanneer, waar en tegen wie PSV speelt. Hij wil dat zijn ploeg elke keer hetzelfde kan opbrengen en daarbij als altijd gaat voor winst, bij voorkeur met goed voetbal. ,,Of het nou zondag, maandag of vrijdag is, om kwart over twaalf of kwart voor negen, of tegen UNA, FC Barclona of FC Emmen. Het maakt niet uit tegen wie wij spelen. Wij moeten hetzelfde brengen en onverstoorbaar blijven.”

poll

'De selectie van NAC is goed genoeg om zich probleemloos te handhaven in de eredivisie'

  • Ja (33%)
  • Nee (67%)
4415 stemmen