Erik ten Hag, coach van Ajax.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik ten Hag, coach van Ajax. © Pro Shots / Jasper Ruhe

De ultieme beloning voor de zorgvuldige Erik ten Hag dient zich nu aan, instortingsgevaar dreigt voor Ajax

Erik ten Hag heeft zijn eerste gesprek met Manchester United achter de rug. Een overstap van de 52-jarige oefenmeester is absoluut nog geen uitgemaakte zaak, maar de toenadering van de tobbende Engelse gigant - en ook andere (top)clubs - vergroot de sportieve zorgen van Ajax wel.

 1. Voetbalpodcast | ‘Als Ajax nu kan tekenen voor plek twee doen ze het’

  Voetbalpod­cast | ‘Als Ajax nu kan tekenen voor plek twee doen ze het’

  Is Ajax wel een ploeg die kan achtervolgen of willen ze liever leider zijn? Van de Keuken Kampioen Divisie naar de top van de eredivisie en door naar Oranje. De waarde van de KKD. Een aanvoerdersband afpakken en de impact hiervan op een speler en groep en het moeras van Vitesse. Etienne Verhoeff neemt het door met Johan Inan. Bovendien belt hij in Op weg naar de eredivisie met Adrie Poldervaart, trainer van De Graafschap.
 2. Willem van Hanegem in aanloop naar Rotterdamse derby: ‘Spartanen gunnen Feyenoord titel niet’
  podcast

  Willem van Hanegem in aanloop naar Rotterdam­se derby: ‘Spartanen gunnen Feyenoord titel niet’

  „Sparta staat terecht zesde.” Dat zegt Willem van Hanegem in de nieuwste aflevering van de AD Willem & Wessel podcast. ,,Zeg je voor de start van de competitie: Sparta staat zesde na 28 wedstrijden, dan had ik je niet geloofd. Maar als ik kijk naar het niveau daaronder dan is het eigenlijk wel logisch. Sparta is beter dan de ploegen die onder ze staan en dus horen ze ook op plek zes.”