Henk de Jong, nu nog trainer van De Graafschap, maar volgend seizoen weer van Cambuur. Hoe pakt hij dat aan in de play-offs.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk de Jong, nu nog trainer van De Graafschap, maar volgend seizoen weer van Cambuur. Hoe pakt hij dat aan in de play-offs. © BSR Agency

De Graafschap tegen Cambuur: pikante play-off voor Henk de Jong

Henk de Jong (54) zit zondag gewoon op de bank als De Graafschap op bezoek gaat bij zijn nieuwe club Cambuur. Maar de pikante situatie wringt wel aan alle kanten.

Door Mark van Steenbergen

Alsof de duivel ermee speelt: juist nu het er voor De Graafschap echt om gaat spannen, doet zich een bizarre situatie voor. De clash met Cambuur, in de halve finales van de play-offs, brengt hoofdtrainer Henk de Jong en zijn assistent

  1. Podcast | ‘Nederlandse clubs hebben zichzelf in de voet geschoten aan het begin van de coronacrisis’

    Podcast | ‘Nederland­se clubs hebben zichzelf in de voet geschoten aan het begin van de coronacri­sis’

    Een nieuwe AD Voetbal Podcast, met daarin de vraag of de Nederlandse clubs uit de eredivisie zichzelf niet enorm in de voet geschoten hebben met de manier waarop ze zich opgesteld hebben aan het begin van de coronacrisis? Ook Dirk Kuyt, de Duitse trainers en het voortbestaan van alle bvo’s komt aan bod. Aan het woord: Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Daniël Dwarswaard en Etienne Verhoeff.