Een camera langs het veld bij Helmond Sport - FC Dordrecht. Duels van deze clubs zijn straks mogelijk niet meer live te zien.
Volledig scherm
Een camera langs het veld bij Helmond Sport - FC Dordrecht. Duels van deze clubs zijn straks mogelijk niet meer live te zien. © BSR Agency

Clubs duidelijk: supporters moeten duels in Keuken Kampioen Divisie kunnen zien

overleg espnBetaalzender ESPN en de clubs in de Keuken Kampioen Divisie gaan vanmiddag met elkaar in gesprek over de ophef die is ontstaan over het niet meer als vanzelfsprekend integraal uitzenden van de wedstrijden in die competitie. Inzet van de clubs is om de duels ook na 15 januari nog op het beeldscherm te krijgen.

 1. FC Twente zet dramatische thuisreeks voort tegen Willem II
  Samenvatting

  FC Twente zet dramati­sche thuisreeks voort tegen Willem II

  Het thuisvoordeel in de eredivisie is al geruime tijd niet aan FC Twente besteed. De Tukkers wisten in de lege Grolsch Veste ook niet van degradatiekandidaat Willem II te winnen en speelde met 1-1 gelijk. Daardoor wacht de club uit Enschede nog altijd op de eerste competitiezege op eigen veld sinds eind oktober. Willem II daarentegen is nu drie eredivisieduels op rij ongeslagen, maar de degradatiezorgen zijn nog altijd groot in Tilburg.
 1. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

 2. Van Ajax en PSV trainen naar de jeugd van amateurclub RPC: 'Kijk er elke zaterdag naar uit'
  Play

  Van Ajax en PSV trainen naar de jeugd van amateur­club RPC: 'Kijk er elke zaterdag naar uit'