Het doorgezakte vak met Vitesse-fans 'landde' op een container.
Volledig scherm
Het doorgezakte vak met Vitesse-fans 'landde' op een container. © Pro Shots

Bizarre beelden: container voorkomt erger als tribune bezwijkt onder feestende fans

Na NEC-VitesseSupporters van Vitesse kregen tijdens het uitbundig vieren van de overwinning in de Gelderse derby tegen aartsrivaal NEC (0-1) de schrik van hun leven. Het uitvak in Nijmegen bleek namelijk niet bestand tegen de hossende fans en bezweek onder de druk. 

5 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Als sanctie voor het wederzijdse wangedrag deze Gelderse derby de komende jaren zonder publiek spelen ! Bert van den Brink
 • Peter van Dijk

  1 jaar geleden
  Brood en spelen. Zo oud als de Romeinen. Er is niks veranderd. We blijven primitief.
 • G. van Rosmalen

  1 jaar geleden
  Wow dat was even schrikken om die tribune te zien gaan. Gelukkig geen gewonden. Maar wat triest om te zien hoe het er buiten het stadion aan toe gaat. Wanneer blijft het gewoon bij de sport aan het veld en niet buiten het stadion elkaar en de politie in elkaar meppen. Toch nergens voor nodig. Zo typerend van een aantal voetbal supporters
 • Johan Konings

  1 jaar geleden
  Word het eens geen tijd dat dit niet meer geaccepteerd word. Dan maar geen wedstrijden met publiek totdat bewezen word dat het wel anders kan. Wat een ergernis om hier steeds maar weer kennis van te moeten nemen. Er zijn geen passende worden om te beschrijven hoe dit tegenstaat ik wil me namelijk niet verlagen tot het niveau van deze hooligans.
 • FW Popma

  1 jaar geleden
  Vitesse maakt zich heel populair met het tijdrekken en aanstellertitish. Verleden week tegen Feyenoord en nu weer. 14 minuten extra tijd.
 1. Feyenoord Vrouwen kijkt weer naar ‘voorbeeldclub’ ADO: Sjaak Polak genoemd als nieuwe trainer
  PREMIUM

  Feyenoord Vrouwen kijkt weer naar ‘voorbeeld­club’ ADO: Sjaak Polak genoemd als nieuwe trainer

  Sjaak Polak (46) maakt al jaren naam in het vrouwenvoetbal. De voormalig profvoetballer is bezig aan zijn vierde seizoen als trainer van ADO Den Haag Vrouwen en zijn prestaties blijven niet onopgemerkt. Feyenoord, dat recent vanwege tegenvallende prestaties Danny Mulder ontsloeg, zou Polak als nieuwe trainer willen binnenhalen. Al lijkt de kans groter dat hij in Den Haag blijft.