Het doorgezakte vak met Vitesse-fans 'landde' op een container.
Volledig scherm
Het doorgezakte vak met Vitesse-fans 'landde' op een container. © Pro Shots

Bizarre beelden: container voorkomt erger als tribune bezwijkt onder feestende fans

Na NEC-VitesseSupporters van Vitesse kregen tijdens het uitbundig vieren van de overwinning in de Gelderse derby tegen aartsrivaal NEC (0-1) de schrik van hun leven. Het uitvak in Nijmegen bleek namelijk niet bestand tegen de hossende fans en bezweek onder de druk. 

5 reacties

 • Anoniem

  1 maand geleden
  Als sanctie voor het wederzijdse wangedrag deze Gelderse derby de komende jaren zonder publiek spelen ! Bert van den Brink
 • Peter van Dijk

  1 maand geleden
  Brood en spelen. Zo oud als de Romeinen. Er is niks veranderd. We blijven primitief.
 • G. van Rosmalen

  1 maand geleden
  Wow dat was even schrikken om die tribune te zien gaan. Gelukkig geen gewonden. Maar wat triest om te zien hoe het er buiten het stadion aan toe gaat. Wanneer blijft het gewoon bij de sport aan het veld en niet buiten het stadion elkaar en de politie in elkaar meppen. Toch nergens voor nodig. Zo typerend van een aantal voetbal supporters
 • Johan Konings

  1 maand geleden
  Word het eens geen tijd dat dit niet meer geaccepteerd word. Dan maar geen wedstrijden met publiek totdat bewezen word dat het wel anders kan. Wat een ergernis om hier steeds maar weer kennis van te moeten nemen. Er zijn geen passende worden om te beschrijven hoe dit tegenstaat ik wil me namelijk niet verlagen tot het niveau van deze hooligans.
 • FW Popma

  1 maand geleden
  Vitesse maakt zich heel populair met het tijdrekken en aanstellertitish. Verleden week tegen Feyenoord en nu weer. 14 minuten extra tijd.