foto: Carla Vos
Volledig scherm
© foto: Carla Vos

Bibberend naar de Grolsch Veste, Van 't Schip treft oude bekende

Vermoedelijke opstellingenMet Twente-Sparta staat er dit weekend een heuse degradatietopper op het programma. De troepen van Dick Advocaat moeten winnen om niet volledig kopje onder te gaan. John van 't Schip treft met PEC Ajax, de club waar hij maar liefst 273 officiële duels voor speelde.

 1. 
Zo ziet de Super League van de toekomst eruit: ‘Méér clubs moeten de garantie krijgen van méér duels’
  PREMIUM

  Zo ziet de Super League van de toekomst eruit: ‘Méér clubs moeten de garantie krijgen van méér duels’

  Het Europese topvoetbal zoals we dat kennen, gaat in de komende jaren onvermijdelijk veranderen. Maar welke kant gaat het op? In de serie ‘Oliesjeiks en Super Leagues’ schetst AD Sportwereld de gevaren én de kansen. Vandaag deel 2, met Bernd Reichart, de grote man achter de Super League 2.0. ,,De Super League zoals die nú op tafel ligt, wordt juist een open competitie voor zestig tot tachtig Europese clubs.”
 2. Help Ronald Koeman! Wie moet de bondscoach na de leegloop bij Oranje opstellen tegen Frankrijk?

  Help Ronald Koeman! Wie moet de bondscoach na de leegloop bij Oranje opstellen tegen Frankrijk?

  Nederland begint vrijdagavond aan de route naar het EK voetbal van volgend jaar in Duitsland. Met een uitwedstrijd tegen vice-wereldkampioen Frankrijk kan Oranje meteen de de borst natmaken. Maar wie moet bondscoach Ronald Koeman opstellen nu het Nederlands elftal is geteisterd door een virus? Help hem bij zijn keuze door hierboven jouw favoriete elf namen voor de kraker tegen Les Blues in te vullen!