AZ verloor op 7 november met 1-0 bij Feyenoord door de late goal van Cyriel Dessers. Sindsdien is de ploeg van Pascal Jansen al vijftien wedstrijden ongeslagen.
Volledig scherm
AZ verloor op 7 november met 1-0 bij Feyenoord door de late goal van Cyriel Dessers. Sindsdien is de ploeg van Pascal Jansen al vijftien wedstrijden ongeslagen. © ANP

AZ na vijftien duels zonder nederlaag vol vertrouwen: ‘Spelen nu met stabiliteit waar we naar zochten’

AZ reist zondag met het nodige vertrouwen af naar Deventer voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in. De ploeg van trainer Pascal Jansen is al vijftien duels op rij ongeslagen: elf zeges en vier gelijke spelen. ,,Ons zelfvertrouwen is enorm gegroeid”, weet Jansen. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.