Steven Bergwijn
Volledig scherm
Steven Bergwijn © AP

Ajax is nog op zoek naar een aanvaller: ‘Steven Bergwijn past binnen ons profiel ja’

Ajax hoopt zich deze maand nog te versterken met aan aanvaller. ,,Daar zijn we nog steeds naar op zoek”, zei trainer Erik ten Hag. ,,Maar we zochten vorig jaar ook lang naar een echte nummer 9. En die konden we uiteindelijk pas in de winterstop naar Amsterdam halen”, doelde hij op Sébastien Haller.

 1. Daley Blind lid van de club van 100: ‘De voorzet op Robin van Persie heeft mijn hele leven veranderd’
  PREMIUM

  Daley Blind lid van de club van 100: ‘De voorzet op Robin van Persie heeft mijn hele leven veranderd’

  Ronald Koeman omschreef het als het enige lichtpuntje dat hij zag bij Frankrijk - Nederland, Daley Blind die als invaller zijn 100ste interland speelde. Die mijlpaal brengt Blind in een rijtje met onder anderen Wesley Sneijder, Edwin van der Sar, Robin van Persie en Phillip Cocu. Welke van die 100 duels zet hij in zijn persoonlijke top-5? En aan welke interland wordt hij liefst nooit meer herinnerd?
 2. 
Zo ziet de Super League van de toekomst eruit: ‘Méér clubs moeten de garantie krijgen van méér duels’

  Zo ziet de Super League van de toekomst eruit: ‘Méér clubs moeten de garantie krijgen van méér duels’

  Het Europese topvoetbal zoals we dat kennen, gaat in de komende jaren onvermijdelijk veranderen. Maar welke kant gaat het op? In de serie ‘Oliesjeiks en Super Leagues’ schetst AD Sportwereld de gevaren én de kansen. Vandaag deel 2, met Bernd Reichart, de grote man achter de Super League 2.0. ,,De Super League zoals die nú op tafel ligt, wordt juist een open competitie voor zestig tot tachtig Europese clubs.”