Volledig scherm
© Pro Shots

Zware schouderblessure Danny Verbeek

BREDA – Danny Verbeek heeft vrijdag in de wedstrijd tegen FC Oss (3-4-zege) een zware schouderblessure opgelopen. De verwachting is dat de vleugelaanvaller tot de winterstop aan de kant staat en in 2017 zijn rentree op de velden pas maakt.

Twintig minuten voor tijd liep een Osse tegenstander bij een hoekschop vol tegen de schouder van de NAC-speler aan. Daarbij heeft Verbeek het bindweefsel in zijn sleutelbeen gescheurd. Begin komende week wordt besloten of hij geopereerd moet worden.

Een flinke tegenvaller voor Verbeek die sinds twee wedstrijden zijn basisplaats terug had. De schouderblessure van de Bosschenaar zorgt er waarschijnlijk voor dat Brandon Barker sneller dan verwacht zijn plekje terugkrijgt. Na een reeks van mindere wedstrijden werd de Engelsman gepasseerd ten faveure van Verbeek.

Het is voor de tweede keer in korte tijd dat de aanvaller geplaagd wordt blessures. In de openingswedstrijd van dit seizoen tegen Jong FC Utrecht verrekte hij zijn hamstring waarna hij een maand lang moest toekijken.

poll

NAC gaat de nacompetitie ontlopen

NAC gaat de nacompetitie ontlopen

  • Ja (35%)
  • Nee (33%)
  • Nog te vroeg om te zeggen (32%)
164 stemmen

poll

Wie moet er op nummer tien spelen bij NAC?

  • Rai Vloet (18%)
  • Manu Garcia (82%)
1066 stemmen