Volledig scherm
PREMIUM
Yassine Azzagari. © Marcel van Dorst

Yassine Azzagari: ‘Eerst hier presteren, dan pas groter denken’

Een controlerende middenvelder met aanvallende neigingen. Zo stelde Yassine Azzagari (17) zichzelf voor. Bij NAC tekende de Zeeuw woensdag zijn eerste profcontract. 

Zijn rijbewijs had hij al op zak. Nu heeft de 17-jarige Zeeuw ook zijn eerste profcontract te pakken. Yassine Azzagari begint sneller dan verwacht aan de gedroomde ‘reis’ in het betaald voetbal. ,,Kijk eens wat voor een stappen je hebt gevraagd, zegt mijn jeugdtrainer wel eens. Toen ik een jaar geleden (van JVOZ) naar NAC kwam, hoopte ik alleen nog maar op een basisplaats in de Onder 19. Nu heb ik mijn debuut al gemaakt in het eerste”, zegt de tiener uit Goes, die thuis tegen PEC Zwolle (0-0) na rust inviel.

  1. Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC
    fotoserie

    Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC

    ,,Tijdens het opwarmen kijk je naar de B-Side en zie je de gekste dingen. Dat is hartstikke mooi”, zei NAC-middenvelder Arno Verschueren over de carnavaleske toestanden op de tribune tijdens de wedstrijd tegen Almere City. Het was een kleurrijke bende in het Rat Verlegh Stadion. Een gezellig samenzijn van Harry Potter, Donkey Kong, pinguïns en een hoop geelzwarte boeven in beeld.