Weijs weigert nieuwe functie bij NAC

Een vertrouwensbreuk tussen NAC en Willem Weijs heeft ertoe geleid dat er een onwerkbare situatie is ontstaan tussen beide partijen. Nadat hij eerst bedankte om Hyballa’s assistent te zijn, wil Weijs zijn plek als assistent weer terug. Ondertussen moet Jong NAC het zonder Weijs doen.

Willem Weijs, het gaat dezer dagen nergens anders over bij NAC. Een jeugdtrainer die in maart 2019 promoveert tot assistent-trainer na het opstappen van Mitchell van der Gaag en in 2020, als gevolg van het ontslag van Ruud Brood, zelfs vijf wedstrijden interim-trainer is. Inmiddels zit hij thuis en weigert hij trainingen van Jong NAC te leiden.

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.