Volledig scherm
Archiefbeeld Maurice Verberne. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Voormalig NAC-assistent Verberne vindt onderdak bij Roda JC

Drie maanden na zijn plotselinge vertrek uit Breda als gevolg van de trainersrevolte heeft Maurice Verberne een nieuwe club gevonden. De voormalig assistent-trainer van NAC gaat werken voor Roda JC. 

In Kerkrade wordt hij de rechterhand van de nieuwe hoofdcoach aldaar Jean-Paul de Jong  waarmee in de periode 2013-2015 succesvol samenwerkte bij FC Eindhoven. Het daaropvolgende jaar assisteerde Verberne bij de eerstedivisionist Mitchell der Gaag. Die haalde hem in de winterstop van het afgelopen seizoen op zijn beurt naar Breda, 2,5 maand later kon Verberne zijn boeltje weer bij elkaar rapen.

Nadat Van der Gaag besloot om in maart op te stappen, werden ook zijn assistenten Verberne en Rob Penders de wacht aan gezegd. Van der Gaag werd onlangs aangesteld als trainer van Jong Ajax, terwijl Penders een baan heeft gevonden bij ADO Den Haag en de onder 19 gaat leiden.

  1. De mooiste foto's van de bekerstunt van NAC tegen PSV
    Fotoserie

    De mooiste foto's van de bekerstunt van NAC tegen PSV

    Een bij vlagen flitsend NAC zorgde donderdagavond voor een enorme bekerstunt door negenvoudig winnaar PSV uit het toernooi te stoten. Dankzij doelpunten van Othmane Boussaid (54ste minuut) en Ivan Ilic (73ste minuut) won de ploeg van interim-trainer Willem Weijs met 2-0 van de kwakkelende topclub uit Eindhoven. Tussen de treffers door werd PSV-verdediger Timo Baumgartl met rood van het veld gestuurd. Dit zijn de mooiste foto's van een memorabel Avondje NAC.