Skender Loshi (links) afgelopen zomer op de training van NAC.
Volledig scherm
Skender Loshi (links) afgelopen zomer op de training van NAC. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Voormalig Jong NAC-topscorer Skender Loshi op proef bij FC Den Bosch

Skender Loshi traint vanaf komende maandag mee bij FC Den Bosch. De geboren Bredanaar was de afgelopen seizoenen spits en topscorer bij Jong NAC, maar vertrok de voorbije zomer bij de Bredase club.

Loshi, die naast een Nederlands ook een Albanees paspoort heeft, maakte drie keer de voorbereiding van NAC op het seizoen mee, maar wist nooit een contract te krijgen. Sinds deze zomer is hij clubloos.

TOP Oss

Na zijn vertrek bij NAC was hij nog even op proef bij TOP Oss, maar ook daar lag er uiteindelijk geen contract voor hem klaar. FC Den Bosch is op zoek naar versterking voor de spitspositie omdat Jizz Hornkamp, die afgelopen zomer overkwam van sc Heerenveen, tot na de winterstop uitgeschakeld is met een heupblessure.

De Bosschenaren hebben met Lars Miedema (het broertje van Oranje Leeuwin Vivianne Miedema) nu nog maar één echte centrumspits in de selectie. Overigens maakte Miedema vrijdagavond, in de gewonnen thuiswedstrijd tegen MVV (4-0), als invaller zijn debuut voor FC Den Bosch. Het grootste deel van die wedstrijd stond echter middenvelder Paco van Moorsel in de spits.

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3487 stemmen