Volledig scherm
© Pro Shots

Vlatko Lazic van de eerste divisie naar de Europa League

GIURGIU – Vlatko Lazic heeft een nieuwe club gevonden. De 27-jarige speler die deze zomer zijn contract liet ontbinden bij NAC, maakt de overstap naar de Roemeense competitie waar hij gaat spelen voor landskampioen Astra Giurgiu. Hij heeft een contract voor twee jaar getekend, heeft Lazic bevestigd.
Daarmee gaat de multifunctionele speler van de eerste divisie in Nederland naar de Europa League. In de voorronde van de Champions League werd Astra Giurgiu uitgeschakeld door FC Kopenhagen. In de play-offs voor de Europa League speelden de Roemenen deze week op eigen veld met 1-1 gelijk tegen West Ham United. Volgende week is de return.

Van alle spelers die zijn vertrokken na het mislopen van de promotie vorig seizoen hebben alleen Donny Gorter en Oguzhan Kazanci nog geen nieuwe club gevonden.

  1. Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    'Ik weet niet of iemand de mensen van NAC al verklapt heeft dat hij eigenlijk helemaal geen keeper is. Zou er in de Jupiler League geen betere keeper te vinden zijn?' Pittige teksten van Ronald Waterreus woensdag in zijn wekelijkse column in het toonaangevende voetbalweekblad Voetbal International. Daarin kapittelt de oud-keeper van onder andere PSV op een weinig genuanceerde wijze het keepersbeleid van NAC.

poll

De 0-8 is de schuld van Vreven

De 0-8 is de schuld van Vreven

  • Ja (40%)
  • Nee (60%)
1357 stemmen