Volledig scherm
Vinnie Vermeer © Joep Leenen

Vinnie Vermeer van eerste naar tweede divisie

Voor de tweede keer dit seizoen wordt Vinnie Vermeer vrijwel zeker uitgeleend door NAC. Na een half jaar aan FC Oss te zijn verhuurd, zal de 22-jarige middenvelder vanaf januari tot het einde van dit seizoen worden ondergebracht bij TEC uit Tiel, de nummer zeventien van de tweede divisie. 

Het contact tussen club en speler is ontstaan rond het plannen van de oefenwedstrijd  tussen TEC en FC Oss later deze week. De tweededivisionist die vecht tegen degradatie zocht nog een middenvelder en kreeg via via te horen dat Vermeer niet gelukkig was met zijn situatie bij FC Oss.

Evenals aanvaller Fisayo Adarabioyo en verdediger Daan Klomp werd Vermeer aan het begin van dit seizoen in Oss gestald om minuten te maken, omdat het trio bij NAC weinig uitzicht had op speeltijd. Vermeer kwam echter nooit verder dan de bank en zat vier van de laatste vijf wedstrijden niet bij de wedstrijdselectie. Hij kwam in negentien competitieduels geen minuut in actie voor de Ossenaren.

In 2016 tekende Vermeer nog voor drie jaar bij NAC, nadat hij in het seizoen 2014/2015 bij de Bredanaars onder contract stond. Na een kortstondig avontuur in Ecuador kreeg hij een tweede kans in Breda, maar opnieuw lukte het de middenvelder niet om door te breken. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement